Over ons

Bij Bim2work werken we met een enthousiaste groep installatietechnische E en W-modelleurs die graag nieuwe uitdagingen aangaan.

Het Building Information Model (BIM), bestaat al geruime tijd en suggereert dat alle informatie die je nodig hebt, om een gebouw te maken in dat model aanwezig is.

Helaas is de praktijk wat weerbarstiger, er wordt een mooi model gemaakt zonder de juiste content en hierdoor is dit niet goed toe te passen in de werkvoorbereiding.

Bij Bim2work worden we gedreven door techniek en een constante drive om te verbeteren, hierdoor gaan wij verder waar anderen blijven doen wat ze deden.

Er wordt gewerkt voor meerdere opdrachtgevers met als groot voordeel dat opgedane kennis en kunde binnen ons team wordt vergroot én gedeeld t.b.v. andere projecten, dat verstaan wij onder een echte win-winsituatie.

Bim2work

Spanjelaan 2
9403 DP Assen

Tel: 0592 - 74 93 38
E-mail: info@bim2work.nl

KvK nr: 81044321
“ Technische hoogstandjes leveren en duurzaamheid staat daar bij voorop! ”
Ons laatste nieuws
Warmtepomp installatie in BIM voor het project Tresling appartementen

In opdracht van Huisman Warmtetechniek realiseren wij de complete warmtepomp installatie in BIM voor het project Tresling in Groningen. Vanaf de centrale invoerruimte van Warmtestad wordt een leidingnet aangebracht tot in de technische ruimtes van de....

> lees verder
Kopersopties in BIM voor het project Driemaster Meerstad

In samenwerking met Kooi B.V. verwerken wij o.a. de koperopties voor het project Driemaster Meerstad. De installaties en sparingen wordt uit het model overgenomen en verwerkt in de prefab beton en HSB wanden. Project Driemaster telt 14 hoekwoningen, 20....

> lees verder
TOP