Over ons

Bim2work voert projecten uit in het Building Information Model (BIM). Wij realiseren het complete BIM model volgens de huidige standaarden en normeringen.

Door een goede samenwerking en veel contact te hebben met alle betrokken partijen zorgen wij ervoor dat onnodig en dubbel werk voorkomen wordt. Bij ieder project zorgen wij voor een optimaal resultaat.

Er wordt gewerkt voor meerdere opdrachtgevers met als groot voordeel dat opgedane kennis en kunde binnen ons team wordt vergroot én gedeeld t.b.v. andere projecten, dat verstaan wij onder een echte win-winsituatie.

Wilt u ook profiteren van onze expertise in BIM en daarmee uw faalkosten reduceren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bim2work

Spanjelaan 2
9403 DP Assen

Tel: 0592 - 74 93 38
E-mail: info@bim2work.nl

KvK nr: 81044321
“Technische installaties ontwerpen met een sterk eindresultaat!"
Ons laatste nieuws
Werktuigbouwkundige installaties in BIM voor het project Zorgcomplex Ekelenberg te Zuidwolde

Voor onze opdrachtgever zijn wij onlangs gestart met het realiseren van de complete werktuigbouwkundige installatie in BIM voor het project Zorgcomplex Ekelenberg te Zuidwolde. ​Het zorgcomplex telt 42 zorgstudio’s en is bedoeld voor mensen met....

> lees verder
As-built revisietekenwerk voor het project Tresling appartementen

In opdracht van Huisman Warmtetechniek realiseren wij het revisietekenwerk van de warmtepompinstallatie voor het project Tresling in Groningen. Een as-built (revisietekening) is een weergave van de nieuwe situatie na de uitvoeringswerkzaamheden. Het toont....

> lees verder
TOP