Specialist in het ontwerpen en toepassen van BIM.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van complete BIM-modellen die voldoen aan de huidige standaarden, normen en specificaties. Door nauw samen te werken met alle betrokken partijen, streven we naar het behalen van uitstekende resultaten. 

Wij bieden volledige ondersteuning en ontzorging op het gebied van BIM voor zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties. Door te werken voor verschillende opdrachtgevers vergroot en deelt ons team continu kennis en vaardigheden, wat leidt tot voordelen voor alle betrokken partijen.

Modelleren, coördineren en controleren.

Het BIM-model is integraal te gebruiken tijdens de uitvoering.

  • Opgave van sparingen
  • Wanden opgave (t.b.v. tunnelprojecten)
  • Bestellen van materialen d.m.v. de juiste artikelnummers die op voorhand al worden meegenomen in het BIM-proces
  • Prefab
  • Uitzetpunten (Total Station)

Het traditionele uittrekken van materialen is niet langer nodig omdat toeleveranciers de benodigde informatie rechtstreeks uit het BIM-model kan halen. Het efficiënter maken van het logistieke proces in seriematige woningbouw kan leiden tot een hogere kwaliteit van de installaties. Een compleet en goed BIM-model kan ook helpen om faalkosten en retourmaterialen tijdens de bouw tot een minimum te beperken. Hoewel de installatiebranche vrij conservatief is, zien vooral de grotere, innovatieve installatiebedrijven de voordelen hiervan in.

Inmiddels hebben we al vele projecten succesvol opgeleverd. Wilt u ook profiteren van onze expertise in BIM en daarmee uw faalkosten reduceren en productievere werkprocessen realiseren? dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

BIM2work

Spanjelaan 2
9403 DP Assen

Tel: 0592 - 74 93 38
E-mail: info@bim2work.nl

KvK nr: 81044321
“Technische installaties ontwerpen met een sterk eindresultaat!"
Ons laatste nieuws
Moderne woontoren Van Ketwich Verschuurlaan

Onder de naam VKV102 wordt in Groningen aan de Van Ketwich Verschuurlaan een moderne woontoren gerealiseerd met een hoog deel van 17 bouwlagen. Hierin komen in totaal 47 appartementen. In opdracht van Aalbers installatietechniek zijn wij inmiddels druk....

> lees verder
Werktuigbouwkundige installaties in BIM voor het project Zorgcomplex Ekelenberg te Zuidwolde

Voor onze opdrachtgever zijn wij onlangs gestart met het realiseren van de complete werktuigbouwkundige installatie in BIM voor het project Zorgcomplex Ekelenberg te Zuidwolde. ​Het zorgcomplex telt 42 zorgstudio’s en is bedoeld voor mensen met....

> lees verder
Vind ons op social media
TOP