Wat we doen

Bim2work is een bedrijf dat zich volledig richt op het ontwerpen en modelleren van technische installaties in woongebouwen, al dan niet met een commerciële plint en woon/zorggebouwen.

Ontwerpen en modelleren doen we altijd samen met onze opdrachtgever (de installateur) en bij voorkeur de leverancier van de installatiematerialen en/of prefab installaties.

Het model wat ontstaat is integraal te gebruiken tijdens de uitvoering zoals:

  • Opgave sparing
  • Wanden opgave (voor tunnelprojecten)
  • Bestellen materialen
  • Prefab

Het traditioneel uittrekken van materialen en prefab is dus ook niet meer nodig, toeleveranciers kunnen de benodigde informatie rechtstreeks uit het model halen.

Installaties in seriematige woningbouw is eigenlijk één groot logistiek feest, hoe slimmer, completer en efficiënter het proces des te hoger de kwaliteit.

Een goed en volledig model zorgt er tevens voor dat faalkosten en retourmaterialen tijdens de bouw tot een minimum beperkt worden.

Ondanks dat de installatiewereld redelijk conservatief is, zien met name de grotere (innovatieve) installateurs hiervan de voordelen in.

Bim2work

Spanjelaan 2
9403 DP Assen

Tel: 0592 - 74 93 38
E-mail: info@bim2work.nl

KvK nr: 81044321
“ Technische hoogstandjes leveren en duurzaamheid staat daar bij voorop! ”
Ons laatste nieuws
Warmtepomp installatie in BIM voor het project Tresling appartementen

In opdracht van Huisman Warmtetechniek realiseren wij de complete warmtepomp installatie in BIM voor het project Tresling in Groningen. Vanaf de centrale invoerruimte van Warmtestad wordt een leidingnet aangebracht tot in de technische ruimtes van de....

> lees verder
Kopersopties in BIM voor het project Driemaster Meerstad

In samenwerking met Kooi B.V. verwerken wij o.a. de koperopties voor het project Driemaster Meerstad. De installaties en sparingen wordt uit het model overgenomen en verwerkt in de prefab beton en HSB wanden. Project Driemaster telt 14 hoekwoningen, 20....

> lees verder
TOP