Wat we doen

Bim2work is een bedrijf dat zich volledig richt op het ontwerpen en modelleren van technische installaties in de seriematige woningbouw, te onderscheiden in: appartementen, woontorens met evt. commerciële ruimtes en woon/zorggebouwen.

Ontwerpen en modelleren doen we altijd samen met onze opdrachtgever (de installateur) en bij voorkeur de leverancier van de installatiematerialen en/of prefab installaties.

Het model wat ontstaat is integraal te gebruiken tijdens de uitvoering zoals:

  • Opgave sparing
  • Wanden opgave (voor tunnelprojecten)
  • Bestellen materialen
  • Prefab

Het traditioneel uittrekken van materialen en prefab is dus ook niet meer nodig, toeleveranciers kunnen de benodigde informatie rechtstreeks uit het model halen.

Installaties in seriematige woningbouw is eigenlijk één groot logistiek feest, hoe slimmer, completer en efficiënter het proces des te hoger de kwaliteit.

Een goed en volledig model zorgt er tevens voor dat faalkosten en retourmaterialen tijdens de bouw tot een minimum beperkt worden.

Ondanks dat de installatiewereld redelijk conservatief is, zien met name de grotere (innovatieve) installateurs hiervan de voordelen in.

Bim2work

Spanjelaan 2
9403 DP Assen

Tel: 0592 - 74 93 38
E-mail: info@bim2work.nl

KvK nr: 81044321
“ Technische hoogstandjes leveren en duurzaamheid staat daar bij voorop! ”
Ons laatste nieuws
Fijne feestdagen en een gezond 2022!

Het einde van 2021 is in zicht. Wij kijken met trots terug naar het 1e jaar Bim2work. Graag willen wij iedereen bedanken voor de prettige samenwerking.

> lees verder
As-built revisietekenwerk voor het project Tresling appartementen

In opdracht van Huisman Warmtetechniek realiseren wij het revisietekenwerk van de warmtepompinstallatie voor het project Tresling in Groningen. Een as-built (revisietekening) is een weergave van de nieuwe situatie na de uitvoeringswerkzaamheden. Het toont....

> lees verder
TOP